HUMAN RESOURCES

Våra konsulter inom HR har examen från Personalvetarlinjen (PAO) eller motsvarande. De har med andra ord en gedigen utbildning i ryggen och är redo att ge sig ut i arbetslivet. Vi handplockar enbart engagerade och drivna personer som är lyhörda och har hög social kompetens. Vår urvalsprocess är noggrann, allt för att matchningen ska bli så bra som möjligt för både kund och konsult. Vi riktar oss huvudsakligen till HR-avdelningar, men även till andra funktioner i behov av HR-kompetens.

Våra konsulter har kvalifikationer inom personalekonomi, rekrytering, arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt, kompetensutveckling med mera.

Mentorskap
I vårt erbjudande ingår ett mentorskap till konsulten under hela uppdragsperioden. Det innebär att konsulten alltid kan rådgöra med en erfaren HR-mentor i frågor rörande det dagliga arbetet hos kund. På det här sättet underlättar vi handledningen vilket förenklar för kunden och konsulten kommer snabbare in i sina arbetsuppgifter.

Kontakt
Er kontakt för HR-konsulterna är Rebecka Sjölander, VD och grundare av Easy Monday. Rebecka tog examen från Linjen för personal- och arbetslivsfrågor på Stockholms Universitet 1996. Sedan dess har hon närmare 20 års erfarenhet av HR-arbete, bland annat som HR business partner, HR-konsult och HR- direktör inom telekom- och restaurangbranschen, Life Science med mera.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera hur vi kan lösa just ert företags behov!

E-post: rebecka.sjolander@easymonday.se
Telefon: 0705-919797

look-up3