kommunikation3

KOMMUNIKATION

Våra konsulter inom kommunikation har examen från medie- och kommunikationsprogram eller motsvarande. De har med andra ord en gedigen utbildning i ryggen och är redo att ge sig ut i arbetslivet. Vi handplockar enbart engagerade och drivna personer som är lyhörda och har hög social kompetens. Vår urvalsprocess är noggrann, alltför att matchningen ska bli så bra som möjligt för både kund och konsult. Vi riktar oss huvudsakligen till kommunikations- och marknadsavdelningar, men även till andra funktioner i behov av just den kompetensen.

Våra konsulter har kvalifikationer inom intern- och externkommunikation, webb, sociala medier, kommunikationsstrategier, CSR med mera.

Mentorskap
I vårt erbjudande ingår ett mentorskap till konsulten under hela uppdragsperioden. Det innebär att konsulten alltid kan rådgöra med en erfaren mentor i kommunikationsfrågor av olika karaktär rörande det dagliga arbetet hos kund. På det här sättet underlättar vi handledningen vilket förenklar för kunden och konsulten kommer snabbare in i sina arbetsuppgifter.

Kontakt
Er kontakt för kommunikationskonsulterna är Sara Lidman, Kreativ chef och grundare av Easy Monday. Sara har bland annat en statsvetar- och journalistexamen från Södertörns högskola respektive Poppius journalistskola. Sedan dess har hon närmare 15 års erfarenhet av kommunikationsarbete, bland annat som webbredaktör, kommunikationsstrateg och kommunikationschef från bland annat regeringskansliet och fastighetsbranschen.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera hur vi kan lösa just ert företags behov!

E-post: sara.lidman@easymonday.se
Telefon: 0704-177633